Voor wie zijn wij?


Wij zijn een groep mannen die zich bewust zijn van zichzelf. Wij willen met elkaar ontdekken dat er een manier is om met andere mannen te verbinden zonder een strijd aan te gaan. Wij willen ontdekken dat het contact met andere mannen verfrissend kan zijn, en dat mannen veel met elkaar blijken te delen. Compadres zijn mannen die ontdekken dat er veel gedeeld kan worden in een openhartige ontmoeting. We ontdekken een ontspanning in deze ontmoeting en in het spreken uit diepere lagen van het eigen weten.

Kortom Compadres zijn mannen die willen groeien. Groeien binnen hun rol als vader, zoon, broer, vriend, echtgenoot, collega en niet te vergeten als minnaar. Compadres biedt daartoe ruimte. Ruimte om met andere wakkere mannen in verbinding te gaan. Hiertoe organiseren wij bijeenkomsten op vaste plaatsen in Nederland waar uitsluitend mannen samen komen. We komen samen om te luisteren naar elkaar, om te delen met elkaar, om te spelen met elkaar, om te lachen met elkaar, om te huilen met elkaar. Een plek waar mannen zich kunnen laven en laden aan de ervaringen van andere mannen. Dit alles in een veilige ‘manvriendelijke’ omgeving. Vuur, passie, respect, oerkracht en humor zijn de basis waarden van de Compadres evenementen.

Compadres biedt dé plek in Nederland waar de wakkere man krijgt wat hij nodig heeft en geeft wat hij wil delen, om daarmee zijn plek in deze wereld stevig in te nemen.