Mannenweekend 2017


Een bos dat geurt
Een vuur dat brandt
En de ruimte om jezelf te zijn

Mannenweekend

Het mannenweekend 2017 gaat helaas niet door door te weinig deelnemers. We gaan onze energie richten op het Mannenweekend 2018.

 

Leeftijd 16+
Het jaarlijkse Compadres weekend is er voor mannen van 16 tot 106.
NB: Speciaal voor jongens tot 16 jaar en hun vaders is er in het voorjaar tijdens Pinksteren het Compadres Vader-Zoon Weekend.

Open space, samen doen
Compadres organiseert het Mannenweekend op basis van gelijkwaardigheid. Er is in het weekend geen ‘leider/therapeut’ die het allemaal weet en een programma aanbiedt. Compadres zorgt voor de locatie, het hout, eten en drinken en dan ontstaat het.
Op zaterdagochtend mag iedereen die dat wil in gezamenlijkheid (de ‘open space’) een activiteit inbrengen die hij aan de andere mannen aanbiedt. Je workshop kan een eigen specialisme zijn of een vraag/thema dat je zelf met andere mannen wilt uitdiepen. Zo is iedereen deelnemer, leider en eigenaar van zijn eigen invulling en beleving van het weekend.

Evengoed hóéf je geen workshops aan te bieden of eraan deel te nemen. Sommigen nemen hun hangmat mee en bieden deze als ‘programma-onderdeel’ aan! We doen het dus samen. Het welslagen van het weekend wordt door alle aanwezige mannen gedragen.