Hoeksche MANNEN


Hoeksche MANNEN, is een groep mannen die op afgesproken tijden bij elkaar komen. Het doel van hun bijeenkomsten is om zichzelf vanuit hun kracht en kwetsbaarheid te openen en elkaar te ontmoeten. De locatie is in de Hoeksche Waard, Oud-Beijerland.

Hoe ziet zo’n bijeenkomst er uit:
Bij aankomst brand er een vuur. Je bent op de weersomstandigheden gekleed en ontmoet andere Hoeksche MANNEN rond het vuur. Het is mogelijk dat de hele bijeenkomst buiten plaatsvindt. En het is mogelijk dat we binnen zitten, ook om een vuur.

Wat gebeurd er tijdens zo’n bijeenkomst:
Je wordt welkom geheten door een initiatiefnemer. Wanneer iedereen aanwezig is gaan we over tot het aankomen en afstemmen op de bijeenkomst. Er wordt een inleiding gegeven waarin er aandacht uitgaat naar de stand van de maan, het seizoen en een eventueel op de voorgrond staand thema. Er wordt gevraagd of iemand het nodig heeft om iets te delen. Tijdens het delen heeft iedereen aandacht voor elkaar en is er de mogelijkheid om te reageren.

De data van de eerste cyclus Hoeksche MANNEN is bekend.
We komen per cyclus 5 maal samen. Deze 5 bijeenkomsten vormen één geheel.

  1. Woensdag avond 09 maart 2016
  2. Woensdag avond 06 april 2016
  3. Woensdag avond 20 april 2016
  4. Woensdag avond 11 mei 2016
  5. Woensdag avond 01 juni 2016

Wanneer je besluit om deel te nemen, dan besluit je om 5 keer deel te nemen.

Inschrijving kan via hoekschemannen@dehoedanigheid.nl

In de email kan je jezelf voorstellen en aangeven waarom jij deel wil nemen aan Hoeksche MANNEN. Een Hoeksche MAN wordt je bij deelname, hiervoor is het niet noodzakelijk om in de Hoeksche Waard te wonen. Meer informatie over deze bijeenkomsten staat op de site hoekschemannen.nl.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *